Politica de confidențialitate

Datele solicitate

Conform cerințelor Regulamentului General pentru Protecția Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, DietEthic are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

Site-ul DietEthic (dietethic.ro) este operat de societatea SC CASANDRA IMPEX S.R.L., cu sediul in Reghin, str. Pandurilor nr. 2, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J26/2963/1992.

De ce avem nevoie de date?

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a vă putea furniza Serviciile, cu următoarele scopuri: 

  • Pentru prelucrarea programărilor înregistrate în formularul de pe site; 
  • Pentru prelucrarea comenziilor și furnizarea produselor și serviciilor dorite;
  • Pentru a vă transmite oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea DietEthic, în cazul în care v-ați exprimat acordul în acest sens.

Ce vom face cu datele?

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societății. Găzduirea și stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul Romaniei și Germaniei (site-ul fiind găzduit pe servere din Germania).

Vom dezvălui informații dacă acest lucru este justificat, în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil să fie necesar să dezvaluim informațiile dvs. pentru a ne conforma obligației legale de a răspunde la cererile legale ale autorităților. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand considerăm, cu buna credință, că avem obligația de a face acest lucru în conformitate cu legea. 

Cât timp pastram datele?

Vom stoca informațiile dvs. atat timp cât ni se cere prin lege. Dacă nu exista nicio cerință legală, le vom stoca doar atât timp cât este necesar pentru a vă putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitări trimise prin email la adresa [email protected], ne puteți solicita ștergerea sau anonimizarea datelor. 

Orice date cu caracter personal pe care le deținem în scop de marketing, le vom păstra până în momentul în care ne anunțați că nu mai doriți sa primiți aceste informări. 

Care sunt drepturile dvs.?

În cazul în care considerați că orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le deținem sunt incorecte sau incomplete, aveți posibilitatea să solicitați consultarea, rectificarea sau ștergerea acestor informații. În acest sens, ne puteți contacta prin email la adresa [email protected].