Consultanță nutrițională HoReCa/coorporate

Image

Proprietar HoReCa ! contactează-ne

Operatorii și consumatorii HoReCa conștienți de importanța dietei în raport cu sănătatea caută meniuri gustoase, echilibrate nutrițional, își doresc localurile să promovează responsabilitatea socială și dezvoltarea durabilă. Aceștia solicită și consultă informațiile nutriționale, precum și opțiuni de meniuri speciale, cum ar fi hipoalergice, hiposodate, vegane, fără gluten, conținut scăzut de grăsimi sau de carbohidrați ș.a.m.d

Servicii de consultanță pe care le oferim sunt axate pe două direcții principale:

  • Analiza meniului și a nutrienților
  • Dezvoltarea de noi meniuri

Analiza meniului reprezintă un „calcul” tehnic în urma căruia restaurantele pot:

  • afișa valorile calorice ale meniurilor
  • oferi informații suplimentare despre elementele din meniu: grăsimi totale, grăsimi saturate, carbohidrați, fibre, zahăr, proteine și sare

Dezvoltarea de noi meniuri include:

  • dezvoltarea meniului existent prin schimbarea rețetelor pentru îmbunătățirea profilurilor de nutrienți
  • dezvoltarea meniurilor pentru diete specifice